Joulupuu-keräys tekee taas hyvää Pälkäneellä

Keräykseen voi osallistua kolmessa paikallisessa ruokakaupassa.

Joulupuu-keräys on jälleen alkanut Pälkäneellä. Keräykseen voi osallistua 11.12. asti paikallisissa ruokakaupoissa. Oman lahjansa voi jättää paketoituna kuusen alle K-Supermarketissa Pälkäneellä, K-Market Järvikansassa Luopioisissa tai Pälkäneen S-Marketissa.

MLL Pälkäne ja Luopioinen vastaavat yhteistyössä keräyksestä Pälkäneellä. Lahjat toimitetaan Pälkäneen perhetyöhön, joka jakaa ne suoraan perheisiin.

Viime vuonna Joulupuu-keräyksiin lahjoitettiin koko Suomessa yli 55 600 pakettia lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin perhetilanteen vuoksi haastavassa tilanteessa eläville lapsille ja nuorille.

Pälkäneen MLL järjestää jo toista kertaa joulun alla myös ruokakeräyksen, jolla autetaan vähävaraisia lapsiperheitä. Keräykseen voi osallistua  Pälkäneen K-Supermarketissa.