Joulunaika avataan Aitoossa perjantaina

Joulunaika avataan Aitoossa kuusimetsän valojen syttyessä perjantaina 2. joulukuuta kello 18 alkaen. Jouluiseen tunnelmaan päästään kylän keskustassa perinteiseen tapaan yhteisillä joululauluilla, glögillä, piparilla ja joulupuurolla sekä Pysäkin huikeilla jouluikkunoilla. Aitoon koulun oppilaat järjestävät arpajaiset, joissa voittoina on hienoja tuotepalkintoja. Koululaiset myyvät myös jätkänkynttilöitä ja leivonnaisia.

Joulupuuroa tarjoilevat Aitoon maa- ja kotitalousnaiset. Vapaaehtoinen puuroraha menee Aitoon koulun leirikoulun hyväksi. Marttojen myyntipöydästä löytyy ainakin jouluisia kakkuja sekä sinappia. Paikalla vierailee myös joulupukki ja rapsutettavat ”porot”. Kuusimetsän ohesta löytyy erityinen kuvauspaikka, missä voi ottaa jouluisia potrettikuvia.