Padel 9:n joukkue avasi sarjataipaleensa hienosti – seuraava turnaus on vuorossa maaliskuussa

Kuvassa Padel 9:n Jarkko Savenius (vasemmalla) ja Lassi Fröberg.

Kangasalan padelylpeys Padel 9 aloitti Suomen padelliiton 3. divisioonan sarjataipaleensa Jyväskylässä joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna. Sarjapadelissa pelataan kolmella parilla, ja jokaisesta voitetusta ottelusta saa yhden pisteen.

Padel 9 voitti viikonlopun yhdeksästä ottelusta seitsemän ja hävisi kaksi. Kangasalalaiset ovat sarjataulukon piikkipaikalla Vaasalaisen Playtowin kanssa.

– Olemme aikataulussa ja ainoa tavoitteemme on sarjanousu, joukkueen kapteeni Lauri Hukkanen toteaa.

Sarja-avauksessa Padel 9:n riveissä taistelivat Lassi Fröberg, Mikael Udelius, Jani Niskanen, Ville Kukkanen, Reza Rouh Gandom, Matti Mikkonen, Jarkko Savenius sekä Lauri Hukkanen. Sarja jatkuu maaliskuussa Vaasan turnauksella.