Luja-Lukko pelasi hyvällä ilmeellä, mutta HoNsU vei pisteet

Pälkäneen Luja-Lukko hävisi jyväskyläläiselle HoNsUlle selvin numeroin.

Mikä ottelu: HoNsU – Pälkäneen Luja-Lukko, U19 -pojat Valtakunnallinen I-divisioona, 10.12.

Ennakkoasetelma: HoNsU on yksi sarjan kärkijoukkueita, vaikka ovat vain kaksi ottelua voittaneet. Eli kotijoukkue lähti ennakkosuosikkina tähän otteluun.

Miten kävi: HoNsU – PäLuLu 106–63 (30-16, 31-15, 28-18, 17-14).

Ratkaisu: HoNsU aloitti ottelun semmoisella intensiteetillä, että vastaavaa ei tällä kaudella olla kohdattu. Alkushokin (15–0) jälkeen PäLuLukin sai juonesta kiinni, mutta isompi kotijoukkue hallitsi levypalloja, joka vaikeutti vaikeuksia hyökkäämiseen siirtymistä.  Eroa tuli puoliaikaan mennessä jo 30 pistettä. Puoliajan jälkeen peli tasaantui, vaikka HoNSu piti tempoa yllä.

Onnistuja: Luja-Lukon Aleksi Räväsmäki pelasi kauden parhaan pelinsä tähän mennessä onnistuen korin alla 14 pisteen ja 5 levypallon tilastorivillä.

Kommentti: ”Joukkueen peli-ilme oli hyvä, mutta vastustaja oli tänään liian iso ja kova meille. Tällaisen pelin jälkeen on kuitenkin hyvä lähteä kohti syksyn viimeistä ottelua”. Luja-Lukon päävalmentaja Kimmo Ketola.

Oho! HoNsUn päävalmentajana toimi entinen Susijengin apuvalmentaja Ensio Helimäki ja hänellä apuna oli Jari Laine, joka toimi Lauri Markkasen juniorivalmentajana.

Entä nyt: Seuraavaksi Pälkäneen pojat matkustavat Saloon 17.12. Vilppaan vieraaksi.