Sahalahden kylien joulu Vilpeilässä täyttyi lämminhenkisestä tunnelmasta – palaa vielä kuvien kautta tapahtumaan

Musisoinnista kyläkoulukahvilassa vastasi paikallinen kantritähti Marko Stenari Stenstöm. Kuva: Kirsi Saksala.

Koska Kontulan perinteisiä joulumyyjäisiä ei tänä vuonna voitu järjestää remontin vuoksi, uudeksi paikaksi päätyi Vilpeilä. Uusi miljöö mahdollisti vähän erilaisen tapahtuman järjestämisen, ei pelkkää myyjäistilaisuutta.

– Tapahtuma onnistui järjestäjiltä, myyjiltä ja vierailta saatujen kommenttien perusteella oikein hyvin, Kirsi Saksala Vilpeilän kyläkouluosuuskunnasta sanoo.

Tarjolla oli jokaiselle jotakin: joulumyyjäistavaraa, lapsille jouluaskartelua, ponitalutusta, partiolaisten rakovalkea ja vaahtokarkit, joulupukin vierailu, Diamond Dancersin strapetsiesitys ja paikallisen kantritähden Marko Stenari Stenstömin musisointi kyläkoulukahvilassa.

Vatsat sai kylläiseksi Lahdenkulman kyläyhdistyksen pitämästä ulkopuffetista ja kyläkouluosuuskunnan kahvilasta.

– Vilpeilän lämminhenkinen pihapiiri aitan, vanhan tallin ja saunan kera oli kuin luotu tällaiseen tapahtumaan – vielä kun saatiin kunnon lumipeite tunnelmaa luomaan. Saattaisiko tästä tapahtumasta tulla uusi perinne?

Sahalahden kylien joulu oli Lahdenkulman kyläyhdistyksen ja Vilpeilän kyläkouluosuuskunnan yhdessä järjestämä tapahtuma.

Ostoksiakin pystyi tekemään. Kuva: Kirsi Saksala.
Kunnon lumipeitekin loi tunnelmaa. Kuva: Kirsi Saksala.
Vatsat sai kylläiseksi Lahdenkulman kyläyhdistyksen pitämästä ulkopuffetista ja kyläkouluosuuskunnan kahvilasta. Kuva: Kirsi Saksala.
Puitteetkin olivat tunnelmalliset. Kuva: Kirsi Saksala.
Tapahtumassa oli jokaiselle jotakin, lapsille muun muassa jouluaskartelua. Kuva: Kirsi Saksala.