Kulttuurikävelyt keräsivät kiitosta – suositut kävelyt saavat jatkoa ensi vuonna

Kulttuurikoordinaattori Anna Toiva (oikealla) toimi oppaana Sahalahden kulttuurikävelyllä. Yksi kävelyn rasteista oli Dimitry Hohlovkinin ”Risteys”-työ leikkikentän laidalla.

Kangasalla kuluvan vuoden aikana järjestetyt kulttuurikävelyt keräsivät paljon kiitosta kaupunkilaisilta. Myönteiseksi koettiin muun muassa se, että reiteillä oli huomioitu eri kuntoiset liikkujat, ja että kävelyitä järjestettiin myös keskustan ulkopuolella.

– Kulttuurikävelyt myös huomioitiin Kunteko- sivuilla ja palkittiin yhtenä kunnan kehittämistekona. Jatkoa on tulossa ensi vuonna, mutta aikatauluja tai reittejä ei ole vielä lyöty lukkoon, Kangasalan kulttuurikoordinaattori Anna Toiva kertoo.

Kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalvelut järjestävät kulttuurikävelyt jatkossakin yhteistyönä.

– Ensi vuonnakin reittejä suunnitellaan keskustan ulkopuolelle, jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan, Toiva lisää.

Kulttuurikävelyillä tutustutaan Kangasalan luonto- ja kulttuurikohteisiin porukalla kävellen. Kävelyjä järjestettiin tänä vuonna Sahalahdella, Kirkkoharjulla ja keskustassa. Kävelijöitä oli mukana yhteensä lähes sata.