Horoskooppi 2023 – ”Tähdet sen kertoivat”

Kirjoittaja on pälkäneläistynyt evp rikoskomisario, nykyisin kantofilosofi.

Ihmiset ovat luistelleet heikoille jäille elämässään. Ei noudateta kymmentä käskyä eikä myöskään kotomaamme kirjoitettua lakia. Liian paljon ikävää vain sattuu ja tapahtuu elämällä horroskaapissa. Tähdet sen kertoivat. Nyt teenkin horoskoopin, sillä niiden väitetään toteutuvan. Totta kai, kun ihmiset elävät ja uskovat niiden mukaan. Ei muuta kuin lyhimmälle työmatkalle eli tuumasta toimeen. En minä astrologiasta mitään tiedä enkä välitä, siksi päätin tehdä ihan oman horoskoopin, herättämään horroksesta.

Vaaka

Punnitset ja tasapainotat tekosi ja toimesi niin, etteivät vääryyden voimat heilauta vaakaa vaarallisille lukemille. Autat toisia nostamaan painavimmat punnukset väkivallattomuuden ja oikeudenmukaisuuden kuppiin. Vakautat vihamielisyydet.

Skorpioni

Sinulla on myrkyllinen piikki, mutta et sinä sillä itseäsi pistä. Neuvot ja opetat, ettei kukaan muukaan pistä itseensä vaarallisia välittäjäaineita ja tajunnansumentajia. Kitkemällä kysynnän poistat huumevälittäjiltä markkinat ja selvität pienten päänupit.

Jousimies

Katkot sodan vasamat ja muutat ne lähimmäistä rakastaviksi rauhan ja rakkauden nuoliksi. Niitä voit sinkoilla ympäriinsä maailman ihmisten maalitauluihin. Autat ettei aseen piippu osoita koskaan ketään, ei itseä eikä toista.

Kauris

Kauniilla katseellasi kiikaroit katveesta syrjäytyneet. Isket heille toivon kipinän silmäniskun. Ylväällä askelluksella näytät, että elämässä on toivoa. Komeilla loikilla pääset vikkelästi auttamaan umpimetsään erakoitumassa olevia.

Vesimies

Pienistä pisaroista luot vuolaan virran, joka kuljettaa luonnon puolesta töitä tekeviä laivoja valkoisin purjein puhtaaseen satamaan. Matkalla virkistätte maanviljelijöille mahdollisuuden kasvattaa eväämme. Jaat tätä virvoittavaa elämän eliksiiriä kaikille janoisille.

Kalat

Pidät huolta ettei kateus vie lajitovereitasi vedestä. Et anna mammonan perässä juoksevien luoda lisää kateuden ilmapiiriä. Heilautat pyrstölläsi tulemaan luo, eikä vain irtisanomaan omien lompsien vauraudeksi.

Oinas

Sinä kuohittua pässiä tarkoittava oinas suojelet lapsia seksuaaliselta hyväksikäytöltä. Toteutat oppiasi myös nykypäivän orjakaupan uhrien vapauttamiseen. Teet mielen kastraation toista ihmistä riistäville himoille.

Härkä

Pidät laumasi aitauksessa, ettei kukaan etsisi aidan matalinta kohtaa tai murtaisi veräjää päästäkseen varkaisiin toisen härän vihreämmälle niitylle. Kasvatat karjasi ravitsevalla rehellisyyden rehulla.

Kaksonen

Kaksoset ovat läheisiä toisilleen. Levitätte läheisyyden ja yhteisöllisyyden lämmintä virtausta sulattamaan itsekkyyden. Tuotte välittämisen veljeyden, käsi kädessä, tervehdyttämään ja avartamaan ajatukset auttamiseen.

Rapu

Saksillasi leikkaat rikki rehellisiä elinkeinoja rajoittavat suvaitsemattomuuden verkot. Silppuat stereotypioiden kietomat ennakkoluulojen kahleet. Leikkaat ja jaat ymmärrystä metsien monikäyttöisyyteen.

Leijona

Eläinten kuninkaana karjahtelet eläinten oikeuksien puolesta. Kirjoitat kavereidesi hyvinvoinnin arkipäivän aforismiksi. Hoitajille kehräät kiitokseksi, mutta avaat kitasi väärille näennäiskeinoille vaaralliseen vapauttamiseen.

Neitsyt

Sinulla on hallussasi kaikista tärkein asia. Sinä palautat hyvinvointivaltiomme. Luot viisauden ja pelimerkit hoitaa ihmisiä jokaisessa elämän tilanteessa. Kerro se kaikille, että kaikkien läheiset pitää huomioida.  Sitähän me haluamme muistaa jokaisena päivänä.