Ranta-Koiviston leikkikentän remontti on valmis – leikkikentän läheisyyteen valmistui myös ulkokuntosali

Ranta-Koiviston leikkikentän työt ovat valmistuneet Kangasalla. Rakennusurakassa uusittiin kaikki leikkivälineet, varusteet, valaistus ja pinnat. Leikkikenttää laajennettiin saneerauksen yhteydessä ja sen läheisyyteen rakennettiin uusi ulkokuntosali. Kasvillisuus säilytettiin pääosin alueella, mutta kurtturuusupensaat poistettiin ja korvattiin uudella pensaskasvillisuudella. Lisäksi leikkikentän eteläpuolelle lisättiin varjostavaa puustoa.

Leikkikentän läheisyyteen valmistui myös ulkokuntosali.

Leikkikenttä ja ulkokuntosali suunniteltiin vuorovaikutuksessa asukkaiden kanssa järjestämällä asukaskysely, johon saatiin liki sata vastausta. Kyselyn järjestämisessä testattiin QR-koodin lisäämistä maastokyltteihin, ja asukkaiden oli mahdollista vastata kyselyyn muun muassa omalla puhelimellaan suoraan leikkikentältä käsin. Kyselyn tuloksia hyödynnettiin suunnittelussa ottaen huomioon suunnittelualueen tila, määräraha ja turvallisuuskysymykset.

Rakennusurakan pääurakoitsijana toimi Terrawise Oy.