KU-68:n hyökkäyspelin tylsyttänyt SB Luja palasi voittokantaan – katso 28 kuvan kooste Pitkäjärveltä

Jami Ahlqvistin vartioimalle KU-maalille tilanteet tulivat usein SB Lujalle ominaisina nopeina pistoina, kun taas vihreäpaitainen kotijoukkue pyrki pyörittämään pidempiä hyökkäyksiä.

SB Luja oli tylyhkö vieras Kangasalan Pitkäjärvellä pelatussa salibandyn kakkosdivisioonapelissä. Kotijoukkue KU-68 jäi nollille niin pisteissä kuin maaleissakin Lujan otettua voiton maalein 0–5 (0–2. 0–2, 0–1).

Pälkäneläisten osumista vastasiat Joni Henttonen, Kosti Jaakkola, Jarkko Ottman, Miika Tuomioja ja Henri Åhman, joka ohjasi ilmasta loppunumerot tyhjään KU-maaliin ja samalla paikkasi avauserän lopulla epäonnistuneen rangaistuslaukauksensa. Kun kotijoukkue ei päässyt tolppia lähemmäs, Joonas Keränen varmisti nollapelin 17 torjunnalla.

Molemmilla joukkueilla on edessään tärkeä ottelu myös ensi viikonloppuna. Loppusyksystä tappioputkeen ajautunut Luja hamuaa ensi viikonloppuna toista peräkkäistä voittoa Kostia-areenalla sunnuntaina. Voitto lohkokakkosena olevasta Soittorasia IV:stä nostaisi nyt viidentenä olevan Lujan aivan Soittorasian kantaan.

Yhdeksäntenä oleva KU-68 puolestaan kohtaa vieraskentällä lauantaina Keihäs Kruunat, joka on lohkossa sijalla kahdeksan. Kangasalalaisjoukkue on Kruunia kaksi pistettä perässä, joten pisteet tulisivat molemmille tarpeeseen kamppailussa suoraa putoamista ja putoamiskarsintaa vastaan.

 

Katso pelikuvia Pitkäjärveltä: