Epaalan Anselmi kilpailee Vuoden hääyritys 2023 -tittelistä

Kirsi ja Paula Lehtinen ovat pyörittäneet Epaalan Anselmia Pälkäneellä vuodesta 2020. Tilauskirja on koronan jäljiltä alkanut täyttyä mukavasti, ja valtakunnallinen tunnettuus on hyväksi pälkäneläisyritykselle.

Pälkäneläinen Epaalan Anselmi on mukana valtakunnallisessa Vuoden hääyritys -kilpailussa. Se kilpailee juhlatilat-osiossa.

Paula Lehtinen Epaalan Anselmista toivoo yritykselle näkyvyyttä. Varsinaisia odotuksia ei ole.

– Tärkeintä on vain osallistua ja saada lisää tunnettuutta. Kovia haastajiahan tuossa joukossa on ja pitkään toimineita yrityksiä, Paula Lehtinen miettii.

Konsepti muuttui tänä vuonna niin, että yritykset itse ilmoittautuivat kilpailuun. Aiemmin yleisö äänesti jo finaaliin. Epaalan Anselmi oli mukana kilpailussa jo viime vuonna.

– Onhan se hienoa, että meidät on valittu kymmenen finalistin joukkoon sarjassamme.

Juhlatilat-osiossa kymmenen parhaan joukossa kilpailee myös Kiviojan Helmi Teiskosta Pirkanmaalta. Samassa kategoriassa kilpailee muun muassa Haikon kartano.

Epaalan Anselmi aloitti pitopalvelutoiminnan Tampereella vuonna 2015. Juhlatilat catering-palveluineen avattiin Pälkäneelle juuri ennen koronaa vuonna 2020.

– Kolme kesää on toimittu, ja tosi paljon on nyt varauksia tehty koronan jäljiltä. Esimerkiksi toukokuu–syyskuu on meillä jo hyvinkin täyttä. Jotkut tekevät varauksia jo vuodelle 2025.

Mukana 86 yritystä

Vuoden hääyritys 2023 -tittelistä kilpailee tänä vuonna 86 yritystä 12 kategoriassa, kuten Vuoden pitopalvelu, Vuoden hääkultaseppä ja Vuoden juhlapaikka. Vuonna 2023 kilpailijoiden joukosta valitaan myös Vuoden uusi hääyritys, joka kruunataan arvonimelleen kaikkien finalistien joukosta eniten nuorena yrityksenä ääniä saaneena. Uudella kunniamaininnalla halutaan nostaa esille yrittäjiä, joiden alkutaivalta alalla ovat haastaneet niin pandemian jälkiaallot kuin yleinen maailmantilannekin.

Seitsemättä kertaa järjestettävä Vuoden hääyritys© -kilpailu järjestetään vuosittain Suomen suurimman häämessutapahtuman, Love me do:n toimesta yleisöäänestyksellä yhteistyössä Hääideasivusto amoriini.comin Häähakemiston ja Häät-lehden kanssa.

Vuoden hääyritys 2023 äänestysaika päättyy perjantaina 13.1. kello 14. Voittajat julkaistaan Love me do:n häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla lauantaina 21. tammikuuta.