Raskas metalli raikuu Rautahovissa tammikuun lopussa

Hiljaisuuden Jälkeen 2022–2023 -kiertue nähdään Rautajärven Rautahovissa lauantaina 28. tammikuuta. Kolme helsinkiläistä nousevaa, tyylisuunnaltaan gothmetallia, alternative metallia ja progemetallia yhdistelevää bändiä DOL, Darkness Is My Canvas ja Daiba Cowboys kokosivat voimansa eteläisen Suomen keikkapaikkoja varten. Yhtyeet ovat kukin tahoillaan tehneet omia keikkoja koronarajoitusten päättymisen jälkeen ja nyt oli aika iskeä kolmen bändien melodiat yhteen ja antaa synkkien sävelten soittaa yhä useampaa sielua ja siten parantaa hiljaisuuden aikojen arpia.

Tähän mennessä toteutuneilla keikoilla bändit ovat soittaneet tiukasti ja ammattimaisesti erinomaisia keikkoja. Yleisö on löytänyt kiertueen keikkapaikoille hyvin ja lipunmyynti on jopa ylittänyt odotukset. Bändeistä Daiba Cowboysista löytyy paikallisväriä, joten odotettavissa on myös riemukasta kotiseuturakkautta.

– On harvinaista saada kerralla kolme tämän genren kotimaiseen kärkeen kipuavaa raskaamman metallin bändiä Rautahoviin, joten olemme todella tyytyväisiä, että bändit lähtivät mukaan, toteaa Pirttis Pirttiniemi Rautajärvi Rockin järjestelypuolelta.

– Bändit omien sanojensa mukaan ovat kääntämässä ihminen kerrallaan itselleen vankkaa fanikuntaa eli paikalle kannattaa tulla nyt, koska tulevaisuudessa bändit varmasti esiintyvät paljon isommillakin areenoilla, hän sanoo.