Santeri Pohjonen on MKH Rakennustarvikkeen uusi yrittäjä – Mika Hippeläinen siirtyy muihin töihin

Mika Hippeläinen (vasemmalla) ja Santeri Pohjonen sinetöivät yrityskaupan. Omistajanvaihdos astui voimaan perjantaina 13. tammikuuta.

Rautajärveläisen MKH Rakennustarvikkeen perustaja ja yrittäjä Mika Hippeläinen on myynyt yritystoimintansa. MKH Rakennustarvikkeen uusi yrittäjä on Kuhmalahden Vehkajärvellä asuva Santeri Pohjonen.

– Myyntipäätöksen taustalla on henkilökohtainen halu tehdä välillä jotain muuta. Olen jumpannut ja kehittänyt tätä hommaa kymmenen vuotta ja viime aikoina olen huomannut, että kipinä yrittäjyyteen on hiljalleen alkanut sammua. Aika tuntui nyt sopivalta elämänmuutokselle. Siirryn työskentelemään Päijät-Hämeeseen Hiltin palvelukseen, Hippeläinen summaa.

Omistajanvaihdos astui voimaan perjantaina 13. tammikuuta. Pohjonen tuntee yrityksen tavat jo valmiiksi hyvin, sillä hän on tehnyt MKH Rakennustarvikkeelle aliurakointitöitä puolentoista vuoden ajan.

– Innokkaana lähden yrittäjäksi. Oma rakennusliikkeeni, Pohjosen Rakennus, jatkaa toimintaansa niin ikään entiseen tapaan, Pohjonen sanoo.

MKH Rakennustarvikkeen kivijalkakauppa Rautajärvellä Hippeläisen kodin pihapiirissä pysyy ainakin kuluvan talven suljettuna. Entinen ja nykyinen yrittäjä ratkovat yhteistuumin kaikessa rauhassa, mitä kivijalkakaupan kanssa pidemmällä tähtäimellä tehdään.