Kulttuurikävelyt liikuttavat jälleen – tänä vuonna liikutaan Kuhmalahdella, keskustassa ja Ranta-Koivistossa

Kangasalan kulttuuri- ja liikuntapalvelut järjestivät viime vuoden aikana yhteistyössä kolme kulttuurikävelyä eri puolille Kangasalaa. Sahalahdella, keskustassa ja kirkkoharjussa järjestetyille yhteisille kulttuurikävelyille osallistui yhteensä yli 60 kävelijää. Osallistujilta saadun hyvän palautteen perusteella kävelyitä jatketaan myös tänä vuonna.

Kulttuurikävelyillä pääsee tutustumaan Kangasalan luonto- ja kulttuurikohteisiin leppoisasti kävellen. Tänä vuonna kulttuurikävelyitä järjestetään keskustan lisäksi myös Ranta-Koivistoon ja Kuhmalahdelle. Tapahtumat ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kaikenikäiset ja -kuntoiset osallistujat voivat osallistua, sillä vauhti sovitetaan osallistujien mukaan. Osa kohteista on esteellisiä, näistä on maininta tapahtumien tiedoissa erikseen.

Kulttuurikävelyt 2023:

Ke 22.2. kello 13. Taiteilijoiden muistomerkit ja Sorolan kartano. Lähtöpaikka Kangasalan Pirtti, Tapulintie 6. Matkan pituus noin 3 kilometriä, esteetön. Paluu lähtöpaikkaan noin kello 14.

To 25.5. kello 13. Liuksialan kartanon kappeli ja Ranta-Koiviston laavu. Lähtöpaikka Ranta-Koiviston frisbeegolf-rata, Atrakuja. Matkan pituus noin 5 kilometriä, esteetön. Paluu lähtöpaikkaan noin15.30. Omat makkarat/eväät mukaan, eväspaikkana Ranta-Koiviston laavu paluumatkalla.

To 24.8. klo 17. Kuhmalahden kotiseutumuseo ja Kuhmalahden Taidepappila. Lähtöpaikka Kuhmalahden kotiseutumuseo, Knaapintie 16. Matkan pituus noin 2 kilometriä. Reitin kohteet ovat esteellisiä. Paluu lähtöpaikkaan noin kello 19. Kahvitarjoilu Kuhmalahden Taidepappilassa.