Luja-Lukko pääsi peliin lähes täydellä kokoonpanolla, tuloksena oli tärkeä voitto

Mikä ottelu: PäLuLu – Salon Toverit, miesten II divisioona 22.1.

Ennakkoasetelma: Kauden avauspelissä Pälkäneen Luja-Lukko nappasi voiton salolaisista. Kotipelistä pitäisi voitto saada, mutta hyvän pelin se vaatii.

Miten kävi: PäLuLu – SaTo 83–67 (17–11, 24–21, 28–20, 14–15).

Ratkaisu: Luja-Lukolla oli pitkästä aikaa lähes täysi kokoonpano, mikä mahdollisti oman normaalin pelitemmon pitämisen. Ensimmäisellä jaksolla Alex Ingman ja Aleksi Juutinen tekivät korin alta pisteitä ja hallitsivat puolustuspäässä korin alusta, vaikka Salolla oli kaksi hyvää sisäpelaajaa. Ratkaisu nähtiin lopulta kolmannella jaksolla, kun kotijoukkue onnistui nostamaan pelin tempoa ja siirtymähyökkäykset tuottivat tulosta Eetu Rautasen johdolla. Lopulta PäLuLu onnistui kasvattamaan eron yli kahteenkymmeneen pisteeseen.

Onnistuja: Alex Ingman ja Aleksi Juutinen tekivät 24 pistettä mieheen. Eetu Rautanen antoi hienosti taustatukea tekemällä 19 pistettä.

Kommentti: ”Pitkästä aikaa tasapainoinen peli. Tähän tietysti vaikutti se, että käytössä oli yhtä vaille kaikki pelaajat. II divari on niin tasainen sarja, että yhdellä voitolla nousee useamman sijan. Nyt toivotaan joukkueelle terveyttä, jotta päästään pelaamaan omaa hyvää peliä.” Luja-Lukon päävalmentaja Kimmo Ketola.

Oho! Yleisöä oli mukavasti paikalla ja kannustus sen mukaista.

Entä nyt: Luja-Lukon pelit jatkuvat 29.1., kun miehet matkaavat testaamaan Vaasan Salaman kunnon.