Luja-Lukon koripallomiesten hyvä joukkuepelaaminen toi ansaitun voiton

Pälkäneen Luja-Lukon koripallomiehet ottivat maukkaan voiton Kostia-areenalla.

Mikä ottelu: PäLuLu – BC Lapua, miesten II divisioona, 5.2.

Ennakkoasetelma: Kauden avauspelissä Luja-Lukko hävisi Lapualla, mutta siitä huolimatta kotivoittoa lähdetään hakemaan.

Miten kävi: PäLuLu – BC Lapua 89–69 (17–11, 24–20, 19–21, 29–17).

Ratkaisu: Luja-Lukon isot pelaajat Aleksi Juutinen ja Alex Ingman onnistuivat molemmissa päissä kenttää, ja lapualaiset yrittivät kaikin keinoin estää heidän pelaamistaan. Luja-Lukko onnistui laajalla rintamalla ja onnistui viimeistelemään paremmilla prosenteilla kuin lapualaiset.

Onnistuja: Hyökkäyspäässä kaksinumeroisille tilastoille pääsi neljä pelaajaa: Aleksi Juutinen (21 pistettä), Alex Ingman (20), Janne Salminen (17) ja Oskari Ketola (10). Eetu Rautanen uurasti puolustuksessa Lapuan kärkipelaajien kanssa.

Kommentti: ”Oli hienoa tarjota kotikatsomon edessä voitto, joka tuli hyvän joukkuepelaamisen seurauksena. Pelejä on vielä neljä jäljellä, joista kaksi kotona. Tavoitteena olisi ainakin kaksi lisävoittoa. Tämän pelin yksi hieno hetki oli, kun saatiin jälleen yksi Luja-Lukon oma kasvatti kokoonpanoon. Topi Mattila (syntynyt 2006) upotti lopussa yhden vapaheitonkin. Topi varmasti tulee pelaamaan jatkossakin miesten mukana, jos vaan junnupelien kanssa ei tule päällekkäisyyksiä.” Luja-Lukon päävalmentaja Kimmo Ketola.

Oho! Luja-Lukko onnistui upottamaan 25 vapaaheittoa 30 yrityksestä!

Entä nyt: Luja-Lukolla on peleistä nyt noin kuukauden tauko. Pelit jatkuvat 18.3. (HBC Currentus) Turussa ja taas heti 19.3. (HBC Emeritus) Kostia-areenalla kello 13.