Sari Päätalo iloitsee palkinnosta, jonka Luopioisten Yrittäjät nappasi jo toistamiseen

Pirkanmaan Yrittäjät palkitsi Luopioisten Yrittäjät Vuoden 2022 paikallisyhdistyksenä Pirkanmaalla. Luopioisten yrittäjien puheenjohtaja Sari Päätalo on tunnustuksesta hyvillään.

– Hienot on tunnelmat. Tämä on jo toinen kerta, kun meidät palkittiin. Myös vuoden 2020 palkinto tuli meille, Sari Päätalo sanoo.

Palkinto on tunnustus aktiivisesta toiminnasta, joka on saanut paljon myönteistä näkyvyyttä.

Luopioisten Yrittäjät menestyi jälleen myös valtakunnallisesti sen oltua finalistien joukossa alle sadan jäsenen yhdistysten sarjassa neljän muun yhdistyksen kanssa.

Päätalon mukaan Luopioisten Yrittäjien jäsenmäärä on 72, mikä on ihan hyvä määrä.

– Kun vielä saamme jäsenkehityksemme uuteen lentoon, voimme tässäkin sarjassa taistella tosissamme voitosta, Sari Päätalo myhäilee.

Kunnia taustajoukolle

Hän antaa tunnustusta mahtavalle hallitukselle ja jäsenille. Yksin työtä ei koskaan voi tehdä täysillä.

– Meillä on myös loistavat yhteistyökumppanit ja vireä kuntajohto, jonka kanssa on helppoa tehdä yhteistyötä.

Päätalo luotsaa Luopioisten yrittäjiä jo neljättä vuotta. Myös aiempi pohja työn tekemiselle on kunnossa.

– Luopioisiin on helppoa tuottaa uutta toimintaa, koska palaute on aina ennakkoluulotonta. Elävä ja elinvoimainen maaseutu on meille tärkeintä, Sari Päätalo kiteyttää.

Yksi hyvä esimerkki on Mielenterveyden ensiapukoulutus yrittäjille, jossa osallistujamäärä meni reippaasti yli 10. Mukana on 16 yrittäjää. Osallistujista suurin osa on Luopioisista. Luopioisten yrittäjät järjestää koulutuksen yhteistyössä Pälkäneen yrittäjien kanssa.