Luja-Lukon 19-vuotiaat pojat kärsivät tappion Lapualla, päävalmentajan mukaan peli oli opettavaisen tasainen

Pälkäneen Luja-Lukon 19-vuotiaat pojat hävisivät SalamaKobrille Lapualla.

Mikä ottelu: SalamaKobrat – PäLuLu U19-poikien valtakunnallinen I divisioona, 4.2.

Ennakkoasetelma: Luja-Lukko sai vastaansa Vaasan, Lapuan ja Äänekosken yhdistelmäjoukkue, jonka kokoonpano on vaihdellut kauden aikana. Eli kaikki on mahdollista voitosta tappioon.

Miten kävi: 71–60 (18–12, 13–19, 19–12, 21–17)

Ratkaisu: Ottelun alku viivästyi noin15 minuuttia, kun Lapualla ei ollut sähköisen pöytäkirjan tunnuksia tietävää henkilöä paikalla. Pelin alettua kävi varsin selväksi, että peli tulee olemaan tasaista vääntöä. Lapua onnistui 2–2 -tilanteen jälkeen siirtymään 10–2 -johtoon. Tämän jälkeen mentiin tasatahtia, kunnes Oskari Ketola tasoitti pelin toisen jakson lopulla. Kolmannella jaksolla kotijoukkue onnistui nykäisemään 7 pisteen karkumatkalle. Luja-Lukon kova taistelu toi joukkueen vielä neljän pisteen päähän, kun Valtteri Raatikainen kavensi tilanteeksi 64–60. Tämän jälkeen äänekoskelainen takamies astui kuvaan ja lopulta ratkaisi pelin muutamalla hienolla henkilökohtaisella ratkaisulla.

Onnistuja: Luja-Lukon tehonelikko, Nicolas Knuutila (15 pistettä), Topi Mattila (13), Oskari Ketola (12) ja Valtteri Raatikainen (11) pitivät joukkuetta pelissä mukana. Aleksi Räväsmäki ja Joona Saarinen taistelivat puolustuksessa vastustajan sisäpelaajien kanssa napaten yhteensä 19 levypalloa.

Kommentti: ”Tällaisia tasaisia pelejä on hieno pelata. Vielä palkintoa ei ole tullut voiton muodossa, mutta jätkät pääsevät lähes joka pelissä kohtaamaan pelaajia, jotka pelaavat miesten I-divisioonapelejä. Nämä antavat hyvää vastusta pelaajille, jotka haluavat edelleen kehittyä pelaajina ja tavoittelevat pelaajaurien jatkoa myös junnupelien jälkeen.” Luja-Lukon päävalmentaja Kimmo Ketola.

Oho! Lapualla nuorisokatsomo eli kovalla tunteella ja yritti kaikin keinoin ”ärsyttää” Luja-Lukon pelaajia erilaisilla huudoilla.

Entä nyt: Luja-Lukon pelit jatkuvat 11.2. Helsingissä paikallista NMKY:tä vastaan.