RaLu onnistui laajalla rintamalla, ensi viikonloppuna on edessä kaksi peliä

Pälkäneen Luja-Lukon ja Raholan Pyrkivän yhdistelmäjoukkue jatkaa voittojen tiellä.

Mikä ottelu: Feeniks Basket-08 – RaLu, U16-tyttöjen valtakunnallinen I divisioona, 11.2.

Ennakkoasetelma: Edellisen kohtaamisen RaLu voitti isoilla numeroilla, kun forssalaiset jättivät kärkipelaajat huilaamaan. Nytkin RaLu lähti peliin selkeänä ennakkosuosikkina.

Miten kävi: TuNMKY – RaLu 51–104 (12–26, 10–29, 23–22, 6–27)

Ratkaisu: Ottelun alku oli tasaista ensimmäiset seitsemän minuuttia. Viimeiset kolme minuuttia RaLu voitti 13–0. Toisella jaksolla RaLun pelitempo alkoi vaikuttaa ja Feeniks putosi kyydistä lopullisesti. Hienoa oli nähdä, että onnistumisia tuli taas laajalla rintamalla.

Onnistuja: Vilma Vehmas teki harvinaisen tripla-tuplan, eli onnistui saamaan kaksinumeroiset tilastot kolmessa eri kategoriassa: 28 pistettä, 13 levypalloa ja 10 koriinjohtavaa syöttöä. Lisäksi Tesla Gylling tilastoi tupla-tuplan: 17 pistettä ja 15 levypalloa.

Kommentti: ”Tyttöjen peli on kehittynyt koko kauden, ja pelaajat tuntevat toistensa liikkeet paremmin ja paremmin. Nyt pitää vaan jatkaa laadukasta harjoittelua niin lajin parissa kuin fysiikkatreeneissäkin.” RaLun päävalmentaja Kimmo Ketola.

Oho! RaLu nappasi yhteensä 73 levypalloa!

Entä nyt: Seuraavaksi on edessä tuplaviikonloppu, kun lauantaina kello 12 RaLu kohtaa Tesomalla HoNsUn ja sunnuntaina kello 13 YMCA Oulu saapuu Kostia-areenalle.