Värivalot vilkkuivat ja tunnelmaa oli – retkeläiset nauttivat areenan tunnelmasta

Tuukka Mäntylä Kirvesklubilla retkeläisten kanssa. Kuva: Arja Pahkasalo.

Nokia-areenan katsomossa oli tunnelmaa, kun noin 8000 katsojaa oli tullut lauantai-iltana Tampereelle jääkiekkomatsiin. Luikalan-Pohjalahden-Salmentaan Kyläyhdistys järjesti yhdessä Pohjois-Pälkäneen maa- ja kotitalousseuran kanssa bussimatkan tutustumaan areenaan ja tietysti nauttimaan jääkiekkohuumasta –onhan kohta lajin MM-kisat kyseisellä areenalla.

Bussi tuli Sappeen kautta ja noukki matkustajat Salmentakaa ja ajoi Luikalan Hiitolinnan mutkan kautta. Ennen areenalle menoa tutustuttiin Ratinan ja Koskikeskuksen shoppailupaikkoihin ja ruokailtiin.

Areenalla Tapparan Tuukka Mäntylä kertoi urheilupyhätön toiminnasta ja esitteli tiloja, muun muassa Kirvesklubia. Ennen peliä oli aikaa tutustua myös Tapparan ja Ilveksen kotihallin muihinkin tiloihin.

No entäs itse matsi! Tunnelmaa oli, muun muassa numero 31 Topi Rönni hankki yhden syöttöpisteen ja kyllä me pälkäneläiset olimme rinta rottingilla ja taas huudettiin! Areenan kokoa ja tekniikkaa ihmeteltiin. Hissit toimivat, ja ravintoloita löytyi kaikilla mausteilla. Oli mukava olla paikassa myös lasten kanssa. Lapset olikin huomioitu monilla peleillä, ja he saivat kimalteisia kasvomaalauksia poskiinsa.

Yhdistystä kiiteltiin matkan järjestelyistä. Olisiko muuten tullut lähdettyä areenalle ja vielä kun bussi otti kotiportilta kyytiin ja toi takaisin – olikin syytä antaa kiitokset! Ruokailu, liput, matka ja ostosmahdollisuudet oli kaikki huolehdittu ja olivat lähellä areenaa, sai vain nauttia ja iloita mukaan lähtemisestä lauantaiehtoona.

Retken idea oli Veli-Pekka Virtaselta. Kuva: Arja Pahkasalo.

Jäätiin aprikoimaan, mitä uusia ideoita jatkossa keksitään, ainakin nyt iloittiin suuresta joukosta, jossa oli väkeä vauvasta vääriin.

Arja Pahkasalo