Hämeen eskadroona ratsastaa Pälkäneellä talvisodan päättymisen muistopäivänä

Hämeen eskadroonan osasto ratsastaa Onkkaalassa maanantaina 13.3. talvisodan päättymisen muistopäivänä. Mukana on myös pälkäneläinen varussotilas Saara Makkonen.

Ratsukot lähtevät kello 11.30 Kostia-areenan parkkipaikalta Yhteiskoulun ohitse jatkaen Koulutietä Kostian koulun pihan (kello 11.45) kautta torille ja ryhmittyy seuraamaan sankarihaudalla kello 11.55 pidettävää seppeleenlaskua. Kunnia- ja lippuvartion muodostavat reservialiupseerit ja -upseerit. Osasto jatkaa sitten Keskustietä Kostia-areenan parkkiin.

– Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan näitä uljaita ratsukoita. Tärkeää on näin viestiä myös koululaisille, kuinka sotiemme veteraanit pelastivat raskain uhrein maamme itsenäisyyden, paikallinen aktiivi Vesa Mellavuo sanoo.