RaLu palasi viikonloppuna voittokantaan – nyt edessä on pidempi harjoittelujakso ennen kevään ratkaisupelejä

Pälkäneen Luja-Lukon ja Raholan Pyrkivän yhdistelmäjoukkue RaLu voitti lauantaisen ottelunsa Korson Kuntoa vastaan.

Mikä ottelu: RaLu – Korson Kunto, koripallon U16–tyttöjen valtakunnallinen I divisioona, 11.3.

Ennakkoasetelma: RaLu haluaa näyttää, että edellinen peli oli työtapaturma.

Miten kävi: RaLu – KorsKu 97–68 (18–15, 27–18, 29–13, 23–22).

Ratkaisu: Ottelun alku oli tasaista, lähinnä kotijoukkueen heikon viimeistelyn vuoksi. Toisen jakson lopusta kolmannen jakson kolmannelle minuutille RaLu nykäisi 25–1 runin, ja ottelu oli käytännössä ohi.

RaLu palasi voittokantaan lauantaina.

Onnistuja: Lea Wallgrén ja Tilda Syrjä upottivat 8 kolmen pisteen koria. Lisäksi Vilma Vehmas (16 pistettä / 12 levypalloa) ja Sanni Ketola (13 / 12) ylsivät tupla-tuplaan.

Kommentti: ”Alun tahmeuden jälkeen pääsimme mukavasti heittopaikkoihin ja osumatarkkuus oli hyvällä tasolla. Nyt päästään harjoittelemaan pidempi pätkä ja valmistumaan kevään ratkaisupeleihin.” RaLun päävalmentaja Kimmo Ketola.

Oho! RaLulla oli koriin johtaneita syöttöjä mukavasti 29 kappaletta.

Entä nyt: Pelit jatkuvat 1.4., kun RaLu kohtaa Tammelan koulun salissa Pyrinnön.