Kuhmalahden pojat täyttivät vuosia – Antti Toivolalla ja Eero Rasilla ikää yhteensä 192 vuotta

Kuhmalahdella pitkän elämäntyön tehneet Antti Toivola ja Eero Rasi saavuttivat maaliskuussa kunnioitettavat ikävuodet Sahalahden uudessa palvelutalossa Höllinkodossa.

Kuhmalahdella pitkän elämäntyön tehneet Antti Toivola ja Eero Rasi saavuttivat maaliskuussa kunnioitettavat ikävuodet Sahalahden uudessa palvelutalossa Höllinkodossa. Antti Toivola täytti 97 vuotta ja Eero Rasi 95 vuotta. Sen kummempia juhlia eivät pojat viettäneet, mutta kukat yöpöydillä kertoivat onnittelijoiden käynnistä.

Kummallakin ajatus ja muisti pelaavat ilahduttavan kirkkaasti, mutta liikkumiseen he tarvitsevat rollaattorin tukea.

Juttua riitti maailmanmenosta sekä hirvijahdista ja kalastuksesta metsähommiin ja lentämiseenkin. Menevät miehet kertoivat ajan käyvän joskus hieman pitkäksi, mutta totesivat ykskantaan, että laihtumaan palvelutalossa ei pääse, sillä päivittäin on tarjolla aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala. Välillä on yhteistiloissa tarjolla myös viihdyttävää ohjelmaa.

Markku Rauhalahti