Paula Heinäsen värikylläinen näyttely avautuu Art Villa Armaassa – installaatiot ottavat kantaa ilmastonmuutokseen

Art Villa Armaan Taidegalleriassa avautuu sunnuntaina 2. huhtikuuta kangasalalaisen taiteilijan Paula Heinäsen näyttely ”Muutosta ilmassa”. Näyttely on esillä 30. huhtikuuta saakka.

Paula Heinäselle taulujen ja installaatioiden tekeminen käynnistyi kolmisen vuotta sitten korona-aikaan. Hän työskentelee pääasiallisesti palettiveitsellä, ja taulut ovat ekspressiivisiä, värikylläisiä, sisäisen intuition esille saattamia. Voimakkaat tunteet purkautuvat vauhdikkaina viivoina ja väripintoina suurille canvaksille. Värikerroksia saattaa olla useampia ennen kuin taulu saa lopullisen muotonsa.

Paula Heinänen: Taivaanrannan maalari.

Lisäksi Heinäsen installaatiot ottavat hyvin voimakkaasti kantaa nykyiseen ilmastonmuutokseen ja Euroopan tilanteeseen. Aiheena ovat esimerkiksi dinosaurukset, pingviinit ja jääkarhut. Sotaa esittävä teos syntyi jo vuonna 2021.

Pikonlinnassa sijaitseva galleria on avoinna keskiviikosta perjantaihin kello 16-19 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 12-18.

Paula Heinänen: Pingviinit.