Metsäalan säätiön palkitsema pälkäneläinen Tuula Peltomäki on työyhteisönsä hyvä tyyppi – ”Vahva tiimipelaaja, jonka kanssa työnteko on mieluisaa ja helppoa”

Metsäasiantuntija Tuula Peltomäelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi.

Metsänhoitoyhdistys Roineen pälkäneläiselle metsäasiantuntija Tuula Peltomäelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi.

Stipendin arvo on 500 euroa. Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Roineesta metsäasiantuntijat Martti Antila, Marko Leppälä ja Janne Tuhola, toiminnanjohtaja Sami Heikkilä ja hallituksen puheenjohtaja Outi Pettersson.

– Tuula hoitaa työtehtävänsä tunnollisesti ja tarkasti. Hän jaksaa aina auttaa ja tukea työkavereita. Oli sitten kyseessä uusien järjestelmien käyttö tai mikä tahansa hankkeiden toteutukseen liittyvä asia, Tuulalta saa varmasti apua. Hän on vahva tiimipelaaja, jonka kanssa työnteko on mieluisaa ja helppoa. On tärkeää, että meillä on tiimissä tällainen henkilö, joka omalla esimerkillään tuo työyhteisöön auttavaa toimintakulttuuria. Viimeisimmässä toiminnanohjausjärjestelmäuudistuksessamme Tuula otti paljon vastuuta ja on ollut muutoksessa yksi meidän kantavista voimista, stipendin perusteluiksi todetaan.

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat itsensä johtaminen, vastuun ottaminen, oppiminen ja opastaminen sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.