Kuhina ja iloinen puheensorina täytti Kangasala-talon – Kulttuuri- ja hyvinvointitori veti jälleen valtavasti kävijöitä

Kulttuuri- ja hyvinvointitori kiinnosti kävijöitä jälleen tänä vuonna. Lauantaina Kangasala-talossa ja sen pihapiirissä sekä pääkirjastossa järjestetyssä tapahtumassa vieraili Kangasala-talon arvion mukaan noin 2000–3000 vierasta.

Paikan päällä pääsi tutustumaan yli viiteenkymmeneen kolmannen sektorin toimijaan sekä Kangasalan kaupungin palveluihin. Moni toimija – esimerkiksi Tanssiorkesteri Valo, Valkeakoski-opiston jazzbändi Jazzbee ja Kangasalan Naisvoimistelijat – myös esiintyi Kangasala-talon salissa.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa pääsi tapaamaan Metsätöitä-näyttelyn muotoilija Merja Palinin, ja koko perheen ohjelmana oli taidesuunnistusta. Kulttuuri- ja hyvinvointitorilla pääsi myös esimerkiksi osallistumaan Kuvataide- ja käsityökoulu Emilin animaatiotyöpajaan ja kokeilemaan asahia Valkeakoski-opiston ohjaamana. Valtuustosalissa pidettiin uusien kuntalaisten kutsuvierastilaisuus.

Tapahtumassa riitti kävijöitä.
Pisteillä pääsi tutustumaan paikallisten toimijoiden harrastustarjontaan ja palveluihin.
Kangasalan tapahtumakoordinaattori Jasmine Pajari (vasemmalla) haastatteli Kangasala-talon ja Kimmo Pyykkö -taidemuseon tuottaja Tiia Ennalaa.
Kangasalan Pikkuteatteri esitti kohtauksen pian ensi-iltansa saavasta Ronja Ryövärintytär -näytelmästä, jossa lavallla nähdään Pikkuteatterin 13-15-vuotiaita näyttelijöitä.
Sekakuoro Pikantit esitti lauluja marraskuussa pidettävästä musikaali- ja elokuvamusiikin konsertistaan.
Kulttuuri- ja hyvinvointitori järjestettiin Kangasala-talossa ja pääkirjastossa lauantaina kello 10-14.