Korjaustyöt viivästyvät edelleen – Vatialan kirjasto pysyy suljettuna 6. kesäkuuta asti

Vatialan kirjaston kiinnioloa jatketaan Kangasalla korjaustöiden viivästymisen vuoksi. Lattiamateriaalien toimituksessa on ollut haasteita eikä korjaustöitä ole voitu tehdä alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Kirjasto avataan tämänhetkisen suunnitelman mukaan tiistaina 6. kesäkuuta kello 13. Omatoimiasiointi ei ole avaamispäivänä käytettävissä kello 7–13.

Lainojen eräpäiviä jatketaan automaattisesti heinäkuun puolelle. Noutamattomien varausten noutoaikaa jatketaan 13. kesäkuuta saakka. Varaukset voi halutessaan pyytää noudettavaksi myös Kangasalan pääkirjastosta. Mikäli varaus on jo matkalla noutopaikkaan- tai kuljetettavana -tilassa, ei sen noutopaikkaa voi enää vaihtaa.

 

Lue myös:

Lattian korjaus viivästyy – Vatialan kirjasto avataan kesäkuun alussa

Vatialan kirjasto on kiinni lähes kolme viikkoa toukokuussa