Luvassa musiikkia, ohjelmaa ja räätälöityjä tarjouksia – Kesänavausta vietetään Onkkaalassa lauantaina

Onkkaalassa vietetään kesänavausta tänä viikonloppuna Pälkäneellä.

Paikallisten kivijalkayrittäjien tempaus ajoittuu lauantaille, jolloin kylänraitille on lupailtu kello 10 alkaen tavallistakin enemmän koettavaa ja nähtävää. Monissa yrityksissä järjestetään niiden aukioloaikoina tapahtumapäivänä monenlaista ohjelmaa, kuten musiikkia, avajaisia, kasvomaalausta, työnäytöksiä ja yritysten omia arvontoja. Kesänavauspäivänä on myös mahdollista tutustua paikalliseen tonttitarjontaan, kun kunta järjestää eri puolille Pälkänettä leviävän tonttipäivän.

Pelle Kapteenikin saapuu ihmettelemään Kesänavaus-lauantaita.

Kesän avauksen virallisen osuudesta huolehtii Pälkäneen kunnanjohtaja Pauliina Pikka Nuijansalissa Nuijantalolla kello 12, jonka jälkeen paikalla esiintyy a cappella -lauluyhtye Hyvät Naiset ja Herrat. Kello 12.30 Nuijalla esiintyy erityisesti lapsiperheiden näkemistä odottava Sirkusrakkauspumpumin Pelle Kapteeni, joka on luvannut käydä esityksensä jälkeen katsastamassa myös menoa K-Supermarket Pälkäneen pihamaalle jo aamupäiväksi nousseella pomppulinnalla.

Ohjelman ja yritysten tarjoushenkisen päivän ohessa kesänavauksessa on myös esimerkiksi liikunnallinen ulottuvuus. Pälkäne-portailla jaetaan kahteen otteeseen vinkkejä porrastreenaamiseen, ja ampumaradalla on pitkin päivää mahdollisuus kokeilla esimerkiksi jousi- ja haulikkoammuntaa.

Kesänavauksessa kiertävillä on mahdollisuus osallistua yritysten omien arvontojen lisäksi tempauksen yhteisarvontaan, jonka pääpalkintona on sup-lauta.

Laudan arvontaan voi osallistua julkaisemalla valokuvan omista tunnelmistaan kesänavauksessa Facebookissa tai Instagramissa. Vapaamuotoisen kuvan ottamista varten moni mukana oleva yritys on järjestänyt sisä- tai ulkotiloihinsa valmiiksi kuvauspisteen, jolla kuva on vaivattomin napata. Jos haluat osallistua, merkkaa kuva ainakin tunnisteilla #kesänavausonkkaalassa ja #visitpälkäne. Ethän julkaise kuvia muista ihmisistä ilman heidän suostumustaan. Kuvia voidaan käyttää Sydän-Hämeen Lehdessä Kesänavauksesta kertovan tapahtumajutun yhteydessä.