Henri Karlsson ampui SM-kisojen triplamestariksi, Sami Heikkilä otti hopeaa

Kangasalan Kymppi 64:n ampujat saalistivat menestystä liikkuvan maalin Suomen mestaruuskilpailuista. Henri Karlsson ampui kolmesti M20-sarjan Suomen mestariksi. Hän nappasi kultaa 50 metrin normaali- ja sekajuoksun kisoissa sekä hirven kertalaukauksilla.

Sami Heikkilä otti miesten sarjassa SM-hopeaa hirven kertalaukauksilla. Mestaruuteen ylsi Topi Hulkkonen tuloksella 386, Heikkilän tulos oli 374.

Henri Karlsson kolmen SM-kultamitalinsa kanssa. Kuva: Sami Heikkilä.

Kymppi 64 ei saanut SM-kisoihin tällä kertaa joukkuetta kasaan, sillä seuran Ida Heikkilä edusti Suomea samaan aikaan junioreiden MM-kilpailuissa Koreassa. Heikkilä sijoittui 10 metrin molemmissa lajeissa viidenneksi.

Tämän vuoden liikkuvan maalin SM-kilpailut järjesti Kuopion Ampuma- ja Metsästysseura. Kisat käytiin 22.–23. heinäkuuta.

Sami Heikkilä (vasemmalla) ampui SM-hopeaa hirven kertalaukauksilla. Kultaa Topi Hulkkoselle ja pronssia Heikki Lähdekorvelle. Kuva: Sami Heikkilä.