Pälkäneen ja Luopioisten terveysasemien vastaanottopalveluihin tulee muutoksia elokuussa

Aitoossa asuvien terveysasema on 1. elokuuta alkaen Pälkäneen terveysasema. Palveluja voidaan kuitenkin edelleen tarjota aitoolaisille myös Luopioisten terveysasemalta, jos siellä on esimerkiksi vastaanottoaikoja nopeammin saatavilla.

Luopioisten terveysaseman asiakaspalvelupisteen – niin sanotun luukun – aukioloajat muuttuvat. 15. elokuuta alkaen asiakaspalvelupiste on tiistaisin kiinni. Muina arkipäivinä asiakaspalvelupiste palvelee kello 9–12.

Elokuun alusta lähtien laboratorio palvelee Luopioisten terveysasemalla vain torstaisin.

Pälkäneenkin terveysasemilla on käytössä chat-palvelu, jossa voi kysyä neuvoa ja ohjeita oman terveysaseman vastaanottopalvelujen sairaanhoitajalta samalla tavalla kuin puhelimessakin. Chat on avoinna arkisin kello 9–14. Chatiin pääset Pirkanmaan hyvinvointialueen pirha.fi-sivujen alalaidassa olevan vihreän puhekuplan kautta.