Muksujuoksut kisattiin rennossa ilmapiirissä – ”Lasten ilo, jonka paikan päällä näkee, on paras palaute”

Muksujuoksuissa kaikki osallistujat palkitaan. Kuvassa MLL Pälkäneen maskotti Riku-kettu luovuttaa mitalia reippaalle juoksijalle.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pälkäneen yhdistyksen järjestämät Muksujuoksut kisattiin Onkkaalan urheilukentällä viime sunnuntaina. Leikkimieliset kisat vetivät mukaan yhteensä 119 vuosina 2016–2022 syntynyttä juoksijaa.

– Muksujuoksut sujuivat todella hyvin. Ohjelmassa oli muun muassa onnenpyörää, pomppulinna, poniajelua ja kahvio. Lisäksi MLL Pälkäneen uusi maskotti, Riku-kettu, ilahdutti lapsia läpyin, halauksin ja vetämällä alkulämmittelyn. Kaikille lapsille oli myös tarjolla ilmaiseksi pehmistä, MLL Pälkäneen yhdistyksen puheenjohtaja Vera Suutari sanoo.

Mukana kisaamassa oli muun muassa Alva Suutari.

Muksujuoksujen tunnelma oli Suutarin mukaan hyvä ja rento. Tapahtumassa kaikki ovat voittajia, ja jokainen osallistuja palkitaan mitalilla.

– Lasten ilo, jonka paikan päällä näkee, on paras palaute, Suutari sanoo.

Myös tapahtuman järjestelyt sujuivat ongelmitta. MLL Pälkäneen yhdistyksen vuoden päätapahtuma keräsi hallitusporukan lisäksi useita vapaaehtoisia auttamaan järjestelyissä, josta Suutari on kiitollinen.

Ohjelmassa oli muun muassa onnenpyörä ja pomppulinna.