Kostianvirran silta suljetaan huolto- ja korjaustöiden ajaksi Pälkäneellä

Destia tekee loppuviikosta huolto- ja korjaustöitä Kostianvirran sillalla Pälkäneen Onkkaalantiellä. Töiden ajan silta on suljettuna, eikä sillan yli pääse kulkemaan lainkaan ajoneuvoliikennettä.

Sillan korjaustyöt tehdään torstaina 19.10. kello 8–16 ja perjantaina 20.10. kello 8–14. Destian mukaan poikkeavia liikennejärjestelyitä ei ole kuitenkaan käytössä työajan ulkopuolella ja tällöin ajoneuvoliikenne pääsee sillan yli.

Töiden aikana suositellaan käytettäväksi kiertotienä itäpuolella menevää Lahdentietä ja nykyistä katuverkostoa pohjoispuolella Onkkaalantie–Keskustie sekä eteläpuolella Onkkaalantie–Kyttäläntie–Sammontie.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?