Koossa nyt täysi tusina – Kangasalan kahdestoista ulkokuntosali valmistui Liuttuun

Liutun rannan ulkokuntosali on valmistunut Kangasalla. Kuntoilemaan pääsee beach volley -kentän vieressä. Ulkokuntosalilla on säädettävät jalkaprässi- ja vinopenkkipunnerruslaitteet, vatsa- ja selkälihaspenkit, dippitanko ja Street Workout -piste.

Liutun ulkokuntosali sijaitsee rantalentopallokentän vieressä.

Liuttuun valmistunut ulkokuntosali on Kangasalan kaupungin kahdestoista. Muut ulkokuntosalit sijaitsevat Lamminrahkassa, Pitkäjärven koululla, Kyötikkälän kentällä, Mäyrävuoressa, Harjunsalossa, Suinulassa, Sahalahden liikuntareitin varrella, Vatialassa, Sorolan montussa ja Ranta-Koivistossa.

Vinopenkkipunnerruslaite etualalla, takana näkyy jalkaprässi.
Vatsa- ja selkälihaspenkki.

Onko kaupunkiin suunnitteilla vielä uusia ulkokuntosaleja, suunnittelija Milla Santalehto Kangasalan kaupungin teknisestä keskuksesta?

– Tulevat kohteet varmistuvat talousarvion käyttösuunnitelman vahvistamisen yhteydessä. Huutijärven koulun lähiliikuntapaikan yhteyteen on suunniteltu myös ulkokuntoiluvälineitä.

Huutijärven lähiliikuntapaikka kuuluu kaupungin rakentamisen palvelualueen ulkoalueiden ylläpitoyksikön tämän vuoden suunnittelukohteisiin. Koulun pihaa on tarkoitus kehittää liikunnallisemmaksi.

Liutun ulkokuntosali sijaitsee rantalentopallokentän vieressä.