Pääkirjastossa vietetään puolalaisen kulttuurin iltaa – luvassa rakkauden säveliä ja värejä

Jazz-laulaja Ewa Kaarela, pianisti Saku Järvinen sekä tekstiilitaitelija FM Aleksandra Paavola tarjoavat pääsymaksuttoman puolalaisen kulttuuri-illan perjantaina 17. marraskuuta kello 18 Kangasalan pääkirjaston musiikkiosastolla.

Ewa Kaarela ja Saku Järvinen esittävät puolalaisen pianistin, säveltäjän ja kirjailijan Wladyslaw Szpilmanin rakkauslauluja Järvisen jazz-sovituksin. Szpilman tunnetaan etenkin Roman Polanskin elokuvan “Pianisti” päähenkilönä.

Konsertin lisäksi tapahtumaan tuovat väriä Aleksandra Paavolan huovutetut teokset, jotka ovat nähtävillä musiikkiosastolla marraskuun ajan. Paavolan taiteessa erityistä ovat hänen käyttämänsä materiaalit sekä hänen itsensä kehittämä tekniikka, jolla hän maalaa kuvia villalla kankaalle.