Joulunavaukset alkuun Kangasalta

Joulunavaus kokoaa Kangasalan keskustaan monenlaista tekemistä ja kokemista lauantaina 25.11. kello 11 alkaen.

Joulunavauksessa nähdään perinteinen yrittäjien joulupuuron jako ja joulutorilla on tuttuun tapaan myyjiä, mutta mukaan on haettu myös uusia tuulia. Kahtena aiempana vuotena ihastuttanut valometsä ja uusi joulukylä mökkeineen ja myyjineen avautuvat joulunavauksen yhteydessä ja tuovat tunnelmaa keskustaan koko joulukuun ajaksi.

Kangasalan Kädentaitajien joulupuoti tulee taas Kangasala-taloon, tällä kertaa suurempana kuin koskaan talon toiseen kerrokseen. Kimmo Pyykkö -taidemuseossa on lauantaina vapaa pääsy museoon, ja paikalla järjestetään lapsille maksutonta tonttusuunnistusta. Perheen pienempien kanssa voi myös askarrella kuusenkoristeita maksuttomassa tonttupajassa Kangasala-talon aulassa kello 11–15.

Myös Joulupukki ja muori vierailevat päivän aikana talolla ja museossa.

Ensi viikonlopusta käynnistyy oikea joulutapahtumien viikonloppujen sarja Sydän-Hämeessä. Luopioisten joulunavausta sekä Rautajärven ja Kuohijoen joulutapahtumia vietetään 2. joulukuuta, Aitoon joulunavausta 8. joulukuuta ja Onkkaalassa järjestetään Jouluinen Pälkäne -tapahtuma 8.–9. joulukuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?