Valokuvakisassa tehdään ja ikuistetaan joulukoristelua ja -ikkunoita

Joulu lähestyy, ja niin myös jouluaiheinen valokuvakisa. Kuvakisaan toivotaan valokuvia joulun tunnelmaan johdattavista joulukoristeluista ja -ikkunoista.

Valokuvakisa on suunnattu sekä yrityksille että yksityisille ihmisille.

Yksityisessä sarjassa kisa tunnelmallisimmasta jouluikkuna- tai -koristelukuvasta kestää sunnuntaihin 17.12. asti. Raadin valitseman voittajakuvan ottanut palkitaan K-Supermarket Pälkäneen jouluisella herkkukassilla. Osallistuaksesi kisaan lähetä kuva omasta/perheesi joulukoristelusta tai jouluikkunasta sähköpostitse osoitteeseen toimitus@shl.fi viimeistään 17. joulukuuta. Laitathan viestiin mukaan nimesi ja yhteystietosi.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kisaan osallistuneita kuvia voidaan julkaista Sydän-Hämeen Lehden sivuilla.

Yrityssarjan tunnelmallisin joulukuva valitaan nettiäänestyksessä Sydän-Hämeen Lehden sivuilla marras–joulukuun vaihteessa. Osallistuaksesi lähetä kuva sähköpostitse osoitteeseen toimitus@shl.fi tai tekstiviestillä/WhatsApp-sovelluksella numeroon 044 755 7213. Kerro viestissä lähettäjän ja yrityksesi nimi sekä se, missä jouluikkuna tai -koristelu mahdollisesti on nähtävillä. Yrityssarjan voittaja julkistetaan ja palkitaan kunniakirjalla Jouluinen Pälkäne -tapahtuman yhteydessä. Sarjaan voivat osallistua myös yhdistykset. Osallistumisaika yritys- ja yhdistyssarjaan päättyy keskiviikkona 6.12. kello 9, ja nettiäänestys käydään 7. ja 8. joulukuuta.

Valokuvakisan järjestävät yhteistyössä Jouluinen Pälkäne -tapahtuma ja Sydän-Hämeen Lehti.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?