Sydän-Hämeen Lehti palkitsi Antti-patsaalla Päivi Loukamon

Sydän-Hämeen Lehti luovutti torstaina paikallislehden Antti-patsaan luopioislaiselle Päivi Loukamolle. Loukamo on monelle tuttu Kulttuuriyhdistys Mikkolan Navetalta.

Sydän-Hämeen Lehden päätoimittaja Jani Oksanen luovutti Antti-patsaan Päivi Loukamolle.

Loukamo on viestinyt lehdentekijöille vuosikausien ajan ansiokkaasti yhdistyksen ja laajemmin myös Luopioisten suunnan asioista. Paikallista aktiivisuutta ja elinvoimaa näkyväksi nostava ja tukeva yhteistyö lehden kanssa on ollut luontevaa ja pyyteetöntä.

Antti-patsaita on jaettu vuodesta 1981 lähtien. Patsailla kunnioitetaan ensimmäisen suomenkielisen sanomalehden, Suomenkielisten Tieto-Sanomien julkaisijan, rovasti Antti Lizeliuksen (1708–1795) elämäntyötä.

Antti-patsas:

  • Sanomalehtien Liiton paikallislehtijaoston, Paikallislehtien päätoimittajayhdistyksen ja Suomen Paikallismediat Oy:n vuosittain jakama tunnustus. Sitä jaetaan valtakunnallisesti, maakunnallisesti ja paikallisesti.
  • Paikallislehden Antti-patsas voidaan myöntää henkilölle, joka on näkyvästi edistänyt paikallislehden ja paikalliskulttuurin asiaa.
Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?