Tokmannin myymälä valmistuu aikataulussa – jo helmikuussa päästään asentamaan kalusteita

Tokmannin myymälärakennuksen on sanottu valmistuvan kevättalvella. Milloin tarkemmin, Tokmannin myymäläverkostosta ja konseptista vastaava johtaja Harri Koponen?

– Myymälän tavaroittaminen on tarkoitus tehdä maaliskuussa. Tätä ennen, jo helmikuussa aloitetaan myymäläkalusteiden asentaminen, mikä jatkuu myymälän avaukseen asti.

Milloin avajaisia vietetään?

– Todennäköisesti myymälä päästää avaamaan huhtikuussa. Tällöin myymälässä on jo myös kaikki kevätkauteen tulevat uudet kevättuotteet.

Onko rakennusurakka sujunut suunnitellusti?

– Rakentaminen on sujunut kaikin puolin mallikkaasti. Pääurakoitsijana toimii SSA Rakennus oy, jonka kanssa Tokmanni on tehnyt hyvää yhteistyötä jo useiden uusien myymälöiden rakentamisessa. Myös kunnan edustajien kanssa yhteistyö on ollut kaikin puolin erinomaista ja hyvähenkistä, Koponen kiittää.

Mitä kaikkea vielä tehdään? 

– Kaikki suurimmat rakennusvaiheet ovat jo melko valmiina, ja rakentamisen osalta ollaan tekemässä maalaus- ja muita viimeistelytöitä. Alkuvuoden mittaan projekti painottuu vahvasti myymäläkalusteiden ja miljöön rakentamiseen sekä tietenkin tavaroittamiseen ja henkilökunnan koulutukseen, jotta kaikki olisi valmista asiakkaille huhtikuussa.

 

Lue lisää:

Tokmannin uuden myymälän runko alkaa nousta perustusten päälle lähiviikkoina – avajaisia vietetään keväällä

Tokmanni avaa myymälän Pälkäneelle