Matti Esko nähdään Sappeen Kesäteatterin lavalla Rekkamies-musikaalissa

Kesällä 2024 Sappeen kesäteatterin lavalla Pälkäneellä nähdään laulaja Matti Eskon elämästä kertova musikaali Rekkamies. Heikki Paavilaisen käsikirjoittaman ja ohjaaman teoksen erikoisuus piilee siinä, että pääosaa tähdittää karismaattisella äänellään itse taiteilija Matti Esko.

Suomen Kesäteatterin esitys tuo Matti Eskonniemen seikkailullisen elämän ja tarttuvan musiikin lähemmäksi yleisöä kuin koskaan aiemmin. Musikaalissa syvennytään empaattisena tunnetun taiteilijan rakastettuun iskelmätuotantoon, jonka tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Huomenta Suomi ja Rekkamies.

Rekkamies-musikaali on sukupolvitarina menneestä Suomesta ja tämän päivän maailmasta murroksineen. Esitys kuljettaa katsojan mukanaan elämänmakuiselle seikkailulle tien päälle kohti hersyvän hyvää huumoria, lavatanssin hurmiota countrytansseineen sekä todellisia tarinoita viihteen maailmasta niin Toivo Kärjestä kuin Junnu Vainiostakin.

– Minulle Masan sympaattisuus ja ihmisläheisyys merkitsee paljon. Hänen elämänymmärryksensä menee tunteisiin. Isäni puoleinen suku on lähes kokonaan elättänyt itsensä autoilemalla. Siksi maailma, josta Masa laulaa on sydäntäni lähellä. Tämä musikaali on kunnianosoitus niin Matti Eskolle kuin kaikille niille rekkakuskeille ja ammattiautoilijoille, jotka pyörittävät tämän maan pyöriä! Heikki Paavilainen kommentoi tulevaa musikaalia

Rekkamiehen ensi-ilta nähdään Sappeen Kesäteatterissa torstaina 4. heinäkuuta.

Matti Eskon lisäksi muissa rooleissa lavalla nähdään jo Suomen Kesäteatterin aiemmista produktioista tuttuja nimiä, kuten Joni Leponiemi, Jannastiina Hakala, Merja Koivula, Olga Lepistö sekä Jani Rasimus.

Säestyksestä vastaa jokaisessa näytöksessä livebändi.