Nettikysely: Onko sinulla tiedossa talvilomaa?

Pälkäneen ja Kangasalan koululaiset viettävät talvilomaa viikolla 9. Monella talvilomalaisella on tapana suunnata lomaviikoksi Lappiin, mutta moni keksii tekemistä myös lähempänä kotia tai suuntaa jopa etelän lämpöön.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?