Nettikysely: Oletko jo nähnyt muuttolintuja?

Kevään ensi merkit ovat luonnossa jo aistittavissa, vaikka lunta vielä maassa riittääkin. Kevääseen kuuluvat myös etelästä palaavat muuttolinnut. Maaliskuussa muuttolintuja voi nähdä varsinkin pelloilla, joille saapuvat ensimmäisten joukossa esimerkiksi kiuru, töyhtöhyyppä ja kottarainen sekä vesien sulapaikoilta, joilla voi nähdä vaikkapa telkän, isokoskelon tai laulujoutsenen. Ensimmäinen massamuuttaja on keväällä harmaalokki.

Joko olet bongannut kevään ensimmäisiä muuttajia? Käy vastaamassa kyselyymme!

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?