SB Luja päättää kautensa herkissä tunnelmissa – rei’ittääkö sarjan tehokkaimpien joukkoon hioutunut kotihyökkäys kakkosdivisioonan tiukimman puolustuksen?

SB Lujan hyökkäyspeli on luistanut viime kotipelit mallikkaasti. Joukkue on kolmessa edellisessä kotiottelussaan paukuttanut 28 maalia, mikä on riittänyt kahteen voittoon. Joukkueen kakkosdivarikauden päättävässä kotipelissä perjantaina vastaan asettuu tässä mielessä kiintoisa haaste, sillä vierasjoukkue Soittorasia IV:lle on vastaavasti tehty vähiten maaleja koko sarjassa.

Pälkäneläisten ykköstykki tällä kaudella on ollut 12 otteluun tehot 29+11 iskenyt Aleksi Järvi. Joukkueen sisäisen pistepörssin kakkosena on Severi Penttinen (15+13), joka kannatteli yksin Lujan maalintekoa joukkueen varmistaessa edellisellä kierroksella sarjapaikkansa. Penttinen taiteili VesVi:n verkkoon kaikki Lujan viisi osumaa.

Luja sijoittuu kahdeksanneksi, kävi perjantai-illan huumassa miten hyvänsä. Myös vastustaja Soittorasian sijoittuminen toiseksi on varmistunut jo ennen viimeistä ottelukierrosta.

Vaikka sarjasijoituksen kannalta panokset ovat molemmille joukkueille kosmeettiset, tunnetta illasta ei pitäisi puuttua. Illan ottelu on tiettävästi jäämässä useammankin Luja-pelurin uran viimeiseksi.

Naistenpäivän kunniaksi Luja tarjoaa kaikille naisille ja tytöille ilmaisen sisäänpääsyn otteluun, ja kolmeakymmentä ensimmäistä naista muistetaan myös ruusulla.