Urakoitsijavalinta Sahalahdelle ja Kuhmalahdelle saatiin maaliin

Kangasalan kaupunki löysi viime syksystä asti haeskellun kesä- ja talvikunnossapidon alueurakoitsijan Sahalahden ja Kuhmalahden alueelle. Urakoitsijaksi on valittu halvimman hinnan perusteella Konetaituri Ky, joka vastasi urakoinnista myös edellisellä sopimuskaudella ja tilapäisesti myös yli talviajan, kun kaupungin urakkakilpailutusta ei saatu loppuvuodesta vietyä sopimuspöytään asti.

Elinympäristölautakunnan hyväksymä sopimus urakoitsijan kanssa allekirjoitetaan sen jälkeen, kun kilpailutuksessa vaadittu laatusertifikaatti astuu voimaan maaliskuussa.

Kunnossapitourakka sisältää katujen, yhdistettyjen jalkakäytävien ja pyöräteiden, ulkoliikuntapaikkojen, viheralueiden ja kiinteistöjen pihojen kesä- ja talvikunnossapitoon liittyvät hoitotyöt. Sopimusaika on huhtikuusta 2024 huhtikuuhun 2027.