Luja-Lukon koripallomiehet päättivät kautensa voittoon – Janne Salmisen kova kevätvire jatkui

Mikä ottelu: Pälkäneen Luja-Lukko–TuTo, koripallon miesten II-divisioona, 30.3.

Ennakkoasetelma: Luja-Lukko on yleensä pelannut TuTon kanssa tasaisia otteluita.

Miten kävi: PäLuLu–TuTo 95–83 (23–27, 28–17, 23–21, 21–18)

Ratkaisu: Ottelu alkoi tasaisesti, mutta Luja-Lukko onnistui ensin repäisemään pienen johdon. TuTo onnistui siirtymään johtoon onnistuneilla kolmen pisteen heitoilla. Toisella jaksolla Luja-Lukko siirtyi 3-2 -paikkaan ja onnistui tyrehdyttämään TuTon heittorallin. Luja-Lukko löysi myös lääkkeet hyökkäyspäähän ja teki helppoja koreja. Puoliajan jälkeen peliä pelattiin käytännössä kori-korista, ja Luja-Lukko säilytti johdon loppuun asti.

Onnistuja: Luja-Lukon kapteeni Janne Salminen jatkoi kovaa kevätvirettä tehden 24 pistettä. Otso Knuutinen teki 20, Severi Iltanen 19, ja Alex Ingman 18 pistettä.

Kommentti: ”Hyvä ottelu jätkiltä ja hienoa oli, kun kausi päätettiin voittoon.” Luja-Lukon päävalmentaja Kimmo Ketola.

Oho: TuTo upotti 18 kolmosta.

Entä nyt: Pälkäneläisten kausi päättyi tähän peliin. Kauden peleistä kertyi viisi voittoa ja 11 tappiota. Seuraavaksi on edessä analyysin tekeminen kaudesta sekä mietintä tulevan kauden kuvioista.