Biltema Kangasala avaa ovensa ensi viikolla – Vällintiellä sijaitseva myymälä on Suomen 18. Biltema-tavaratalo

Bilteman uusimman, Kangasalle valmistuvan tavaratalon avajaisia vietetään perjantaina 19. huhtikuuta kello 8 alkaen. Suomen 18. Biltema-tavaratalossa avataan myös kahvila.

Vuoden verran kestäneet Biltema-tavaratalon rakennustyöt Kangasalan Vällintiellä, Lahdentien kupeessa, ovat tulleet päätökseensä. Biltema vastaanotti kiinteistön viime viikolla virallisen lopputarkastuksen jälkeen, ja seuraavat 1,5 viikkoa myymälän sisällä paiskitaan ahkerasti töitä, jotta kaikki tuotteet saadaan esille hyllyihin ennen ensi viikon perjantaina koittavaa avajaispäivää.

Kangasalan Biltema avaa ovensa perjantaina 19. huhtikuuta.

Kangasalle nouseva tavaratalo on järjestyksessään 18. Biltema Suomessa ja kolmas uuden konseptin mukaan rakennettu myymälä. Edelliset konseptimyymälät avattiin Mikkeliin ja Poriin vuonna 2022. Myymäläkonsepti on kehittynyt vuosien varrella, ja Kangasalan tavarataloon se tuodaan vielä hieman uudistettuna. Isoimpana kehityskohteena on ollut tuotteiden sijoittelu myymälään, ja siihen on kiinnitetty nyt erityisen paljon huomiota. Tuotteiden sijoittelu sekä isot varastotilat helpottavat samalla myymälän pitämistä siistinä ja järjestyksessä.

Kangasalan Biltemassa aloittaa yli 25 uutta työntekijää.