Lautakunta äänesti alle 18-vuotiaiden ja eläkeläisten maksuttomien liikuntavuorojen puolesta

Elinympäristölautakunta linjasi Kangasalla, että kaupungin sisäliikuntatilojen vakiokäyttövuorot ovat nuorille ja eläkeläisille maksuttomia jatkossakin. Poikkeuksen tekee syksyksi Pikkolaan valmistuva liikunta- ja hyvinvointikeskus.

Kaupungin vuokrattavien tilojen hinnastosta päättänyt lautakunta päätyi äänestämään tilojen vakiovuorojen maksuttomuudesta. Alkuperäisesityksessä osalle sisäliikuntatiloista oli laitettu hintalappu myös alle 18-vuotiaiden toiminnalle. Tätä ja indeksikorotusta enemmän kiristettyä hinnoittelua perusteltiin tilojen ylläpitokustannuksilla ja kaupungin yleisellä taloustilanteella.

Lautakunta teki päätöksensä äänin 3–4 ja hyväksyi vuokrattavien tilojen hinnaston vuokrausperusteineen tulevaksi voimaan ensi syksynä.