Sahalahden kesäteatteri esittää komedian Remontti Vilpeilän kylätalolla

Kahden edellisen kesän tapaan Vilpeilän kylätalolla päästään tulevanakin suvena nauttimaan teatteriesityksistä. Sahalahden kesäteatteri esittää Vilpeilässä Hannu Patamaan käsikirjoittaman komedian Remontti. Näytelmän ohjaa JanneTapani Simola Saarenketo.

Komedian pääosissa näyttelevät Irma Tuulosena Marja Myllö ja Into Hinkkasena Tommi Jalava. Muissa rooleissa osuutensa vetävät Sari Paasonen, Katri Mäkinen, Mari Leiniö, Heli Äijö, Sara Mattila, Johanna Miettinen, Janne-Tapani Simola Saarenketo ja Ronja Sorri.

Irma Tuulonen on leskirouva, jonka kodissa on talvella sattunut putkirikko, minkä vuoksi asuntoa on korjattava. Eräänä yönä Into murtautuu Tuulosen kotiin. Tuulonen ei soitakaan poliisille, vaan laittaa murtovarkaan tekemään remonttia. Avuksi soitetaan myös talousvaikeuksissa oleva Jaakko-vävy perheineen. Soppaa on hämmentämässä lisäksi Tuulosen Maire-ystävätär.

Remontin ensi-ilta on perjantaina 14. kesäkuuta kello 18. Muut esitykset ovat lauantaina 15. kesäkuuta kello 18 ja sunnuntaina 16. kesäkuuta  kello 14 ja 18. Näytelmä ei sovellu alle 12-vuotiaille.

– Toivottavasti tulee paljon katsojia, Sari Paasonen Sahalahden kesäteatterista sanoo.

Vuonna 2022 Sahalahden kesäteatterin esitykset keräsivät noin 300 katsojaa. Viime vuonna katsojia oli yli 400.

Näyttelijöillä on käytössään mikrofonit. Katsojat pääsevät seuraamaan esityksiä nousevista katsomoista.