Martta Kaukonen kirjastovierailulla

Tunnettu elokuvakriitikko ja kirjailija Martta Kaukonen vierailee Vatialan kirjastossa torstaina 25. huhtikuuta. Hän jakaa tapahtumassa näkemyksiään kirjailijanurastaan ja teoksistaan antaen yleisölle ainutlaatuisen tilaisuuden kurkistaa myös kirjailijan luovan prosessin taakse. Lisäksi tilaisuudessa keskustellaan myös hänen tulevista projekteistaan. Kaukosta haastattelee Kangasalan kirjaston informaatikko Maritta Tahvanainen.

Kello 17.30–18.30 pidettävä tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille.

Kaukosen esikoisteoksen Terapiassa käännösoikeudet on myyty useisiin maihin, viimeisimpänä se julkaistiin Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Lisäksi se oli ehdolla arvostetun Savonia-palkinnon saajaksi ja voitti lukijoiden suosikkipalkinnon, varjo-Savonian. Hänen teostensa tyylikäs kynänjälki on kerännyt kiitosta: Helsingin Sanomat kuvaili Terapiaa romaanina, joka ei viihdytä vain juonensa vuoksi, vaan tarjoaa myös humoristisen otteen terapiateemaan. Romaanista on myös tekeillä tv-sarja Saksassa.

Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä Kangasalan Suomi-Saksa-seuran kanssa.