Muistamisia ennen valtuuston kokousta

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Mirva Elfving ojensi valtuutetuille Jouko Saarikolle ja Maria Aholle mitalit.

Ennen maanantaista kunnanvaltuuston kokousta nähtiin muistamisia. Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Mirva Elfving (kesk) ja kunnanjohtaja Pauliina Pikka muistivat valtuutettuja Maria Ahoa (sd) ja Jouko Saarikkoa (kok).

Heille ojennettiin tasavallan presidentin itsenäisyyspäivänä myöntämät Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan ensimmäisen luokan mitalit kultaristein.

Jouko Saarikko kiitteli luottamuksenosoituksesta, samaten Maria Aho.

– Neljäs kausi on nyt menossa kunnallisessa päätöksenteossa, ja päätöksenteko on haastavaa. Välillä on huonoja hetkiä, mutta hyviä on silti enemmän, Maria Aho sanoi.

Mirva Elfving halusi kiittää kunnan puolesta. Hän myös totesi, että kiitoksien saaminen on kunnallisessa päätöksenteossa harvinaista.

Lopuksi ennen kokousta muistettiin myös juuri pyöreitä syntymäpäiviä juhlinutta Pertti Salmista (kok).

– Olet aktiivinen kyläihminen monella saralla ja tehnyt niin näkyvää kuin näkymätöntä työtä luottamushenkilötyön ohella. Kiitos siitä, että olet ollut kuntalaisten puolella, Elfving sanoi.

Pertti Salminen kiitteli muistamisesta ja hyvästä yhteistyöstä. Seitsemänvuotiseen kunnallispoliittiseen elämään on sisältynyt monenmoista.

Pertti Salmista muistettiin hänen syntymäpäivänsä johdosta. Muistamisia ojentamassa kunnanjohtaja Pauliina Pikka ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Mirva Elfving.