Kangasalan Biltema avattiin – avajaisviikonloppu on tapahtumantäyteinen

Kangasalan Lentolaan osoitteeseen Vällintie 12 noussut Bilteman uusi tavaratalo avasi ovensa asiakkaille perjantaina aamukahdeksalta. Avajaispäivänä sadalle ensimmäiselle asiakkaalle on tarjolla Biltema-lahjakortti, ja lisäksi 400 ensimmäistä saavat suunsa makeaksi kakkukahveilla.

Avajaisten kunniaksi Kangasalan myymälässä on perjantaista sunnuntaihin myös avajaistarjouksia.

Kangasalan Biltema sijaitsee Lentolassa.

– Lisäksi Kangasalan myymälässä vietetään koko perheen tapahtumaa lauantaina kello 10 alkaen. Ohjelmassa on poniratsastusta ja -ajelua, ja paikalla on myös klovni, paloauto ja glitterpiste, kertoo Biltema Suomen markkinointipäällikkö Joonas Leinonen.

Kangasalan Biltema on järjestyksessään Suomen 18. tavaratalo ja kolmas uuden konseptin mukaan rakennettu myymälä, jossa on myös oma kahvila, Biltema Café.