Raija Oranen päättää kirjakahvilan kevätkauden

Raija Oranen. Kuva: Heli Sorjonen 2017.

Suomen rakastetuimpiin kertojiin kuuluva Raija Oranen saapuu Kangasalan kirjakahvilan huhtikuun vieraaksi. Kirjakahvila käynnistyy Lepokodilla sunnuntaina 28.4. kello 14.

Orasen laajaan tuotantoon kuuluu niin romaaneja, novelleja, satuja, lastenkirjoja, kuunnelmia ja näytelmiä kuin musiikkidraamaa ja tv-käsikirjoituksiakin. Tuoreinta tuotantoa edustavat muun muassa Suomen presidenteistä kertovat kirjat sekä Armi Ratian elämästä kertova teos Minä, Armi Maria R. Hänen kirjoittamiaan ovat myös tv-sarjat Ruusun aika ja Puhtaat valkeat lakanat.

Kangasalan kirjakahvilan kevätkausi päättyy Raija Orasen vierailuun.  Syyskausi alkaa elokuussa Jalmari Finne 150 -juhlaviikonloppuna. Finnen syntymäpäivänä 11.8. Kangasalan kirjakahvilaan saapuu Hannu Syväoja kertomaan teoksestaan Jalmari Finne: oudokki suomalaisessa kulttuurielämässä.  Syyskuun 8. vieraaksi Kangasalan kirjakahvilaan saapuu Helena Immonen, lokakuun 13. Katja Kettu ja marraskuun 24. päivä Leena Lehtolainen.

Ensi sunnuntaina kirjakahvilan kahvitteluetkoilla kello 13.30 soittaa trio-orkesteri Cavanteri, jonka jäsenet ovat Kaustisen musiikkifestivaalin vakiokävijöitä.  Kahvibuffetin tuotto ohjataan kirjakahvilan ja Lepokodin hyväksi.

Kirjakahvilat järjestää Kangasalan Lepokoti yhteistyössä Kangasalan kirjaston kanssa.